icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El concert benèfic del Rotary Club Igualada d’aquest any anirà a càrrec de l’orquestra simfònica Terres de Marca i l’entitat beneficiària serà Creu Roja Anoia

El concert d’enguany organitzat pel Rotary Club Igualada serà diumenge, 6 de febrer, a les set de la tarda, a l’Ateneu Igualadí.

L’entitat organitza anualment aquest concert benèfic amb l’objectiu de recaptar fons per a destinar-los a alguna entitat o projecte solidari. L’import íntegre de la recaptació d’aquest any anirà destinat a la subvenció d’un vehicle medicalitzat per a Creu Roja Anoia.

L’Orquestra Terres de Marca oferirà un repertori de música catalana excepcional i de qualitat, on interpretaran des d’obres per orquestra de cambra i altres per a orquestra simfònica, des de lieds orquestrats a obres singulars per tenora i orquestra. El concert, sota el títol Joies Simfòniques de la Música Catalana, comptarà amb la direcció de Daniel Mestre i amb els solistes, Ulli Haller, soprano, i Jordi Figaró, tenor.

Hi ha diferents modalitats d’entrades i es poden adquirir a l’establiment Clic Fotografia, al carrer de Santa Caterina 29 d’Igualada. Hi haurà una fila 0 per a les persones i empreses que siguin sensibles a la causa i vulguin fer donacions. En aquest cas, cal posar-se en contacte amb l’entitat a través del correu electrònic rc.Igualada@rotary2202.org.

tornar_radioIgualada