icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

EL CONFINAMENT, 1 ANY – El 10 de març de 2020, l’Ajuntament d’#Igualada va anunciar que suspenia totes les activitats municipals, com a mesura per evitar la propagació del coronavirus

1 ANY DEL CONFINAMENT – L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, havia anunciat que des d’aquell 10 de març se suspenien preventivament, per un període inicial de 15 dies, totes les activitats públiques organitzades per l’Ajuntament i totes aquelles activitats, ja fossin públiques o privades, que es feien en instal·lacions municipals i a la via pública. Des del consistori també es recomanava suspendre totes les propostes organitzades per entitats privades que fossin prescindibles i es poguessin postposar.

Fa un any, l’Ajuntament recomanava als centres educatius que suspenguessin les jornades de portes obertes, i es recomanava a la ciutadania que es reforcessin les mesures de prevenció.

DIVENDRES 12 DE MARÇ,  Programa Especial “1 ANY DEL CONFINAMENT” de 08:00h a 11:00h, des del CAP Urbà i des de l’Hospital Universitari d’Igualada.

tornar_radioIgualada