icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Consell Comarcal culmina el pla d’ocupació orientat a millorar les competències laborals de dones de l’Anoia

Les cinc dones participants en el Programa Treball i Formació línia Dona, van començar a treballar el passat mes de febrer de 2021 i, durant 1 any, han fet tasques a jornada completa com a operàries de suport i auxiliars de jardineria en cinc municipis de la comarca dins el projecte Rehabilitació de les zones Verdes i els Entorns Naturals.

A més de treballar, en el transcurs de l’any, les participants també han rebut formacions en Habilitats de Comunicació i en Competències Digitals Bàsiques que els han permès millorar les competències professionals i el seu currículum.

El vicepresident primer del Consell Comarcal, Jordi Cuadras, afirma que “lluitar contra les dades de l’atur és un objectiu prioritari pel govern del Consell Comarcal”. En aquest cas, han promogut el pla d’ocupació específic per dones perquè, segons Cuadras, “l’atur femení a l’Anoia arriba al 60%” i que per aquest motiu, “impulsem diversos plans d’ocupació dirigits a col·lectius que serveixen per donar feina a qui no en té i, alhora, formar per augmentar les seves competències laborals i aconseguir que pugui trobar un lloc de treball després del pas pel programa”.

tornar_radioIgualada