icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Consell Comarcal de l’Anoia impulsa un projecte de prevenció del bullying

El projecte “Espais Lliures de Bullying” s’adreça a agents socioeducatius de la comarca que treballin en l’àmbit del lleure, la cultura i l’esport. L’actuació es concreta en un taller de quatre hores que té per objectiu la sensibilització de les persones assistents, així com l’oferiment d’eines per la detecció de casos de bullying i la seva derivació a través del circuit comarcal establert. Les entitats seran acreditades a través d’un vinil que els distingirà com un ens compromès amb la lluita contra el l’assetjament.

Aquest projecte compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona i s’estendrà a 12 municipis de la comarca entre aquest mes de novembre i el juny de 2023. Els tallers aniran a càrrec de l’entitat SEER Salut i Educació Emocional, promotora de la plataforma PDA Bullying, a la qual està adherida el Consell Comarcal de l’Anoia.

El primer taller del projecte “Espais Lliures de Bullying” es va fer el passat 22 de novembre a Sant Martí de Tous i va comptar amb la participació d’una vintena de persones.

tornar_radioIgualada