icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Consell Comarcal de l’Anoia inicia un nou Pla d’Ocupació per donar feina a dones i majors de 45 anys

Aquest programa beneficiarà a 15 persones en situació d’atur amb contractes de 12 mesos, en el marc del projecte de Rehabilitació i Conservació de les Zones Verdes i Entorns Naturals. Aquesta iniciativa d’inserció laboral també permet que les participants puguin tenir un acompanyament específic adaptat a les seves característiques i necessitats concretes.

El vicepresident primer del Consell Comarcal, Jordi Cuadras, afirma que aquest pla s’adreça a dos col·lectius amb un alt percentatge d’atur a la nostra comarca com són les dones, amb un 60%, i les persones majors de 45 anys, amb un 57%. Cuadras també avança que ja estan buscant la manera per oferir nous Plans d’Ocupació durant aquest primer trimestre de l’any per arribar a més persones.

En el projecte hi participen 14 municipis: Masquefa, Els Hostalets de Pierola, Vallbona d’Anoia, La Llacuna, Els Prats de Rei, Calaf, Rubió, Sant Martí de Tous, Carme, Òdena, Castellolí, El Bruc, Cabrera d’Anoia i Capellades. I aquestes actuacions estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i executades d’acord amb les condicions establertes al Programa Treball i Formació.

tornar_radioIgualada