icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Consell Comarcal de l’Anoia lliura ajuts a 48 empreses anoienques creades durant la pandèmia per contribuir a l’impuls

Aquestes subvencions extraordinàries ascendeixen a un import total de 32.000 euros i s’ha atorgat a aquelles empreses que es van crear o que van reorientar la seva activitat durant el primer any de la pandèmia. La convocatòria per rebre sol·licituds es va obrir el passat mes de setembre i van presentar la sol·licitud un total de 63 empreses i professionals. D’aquestes, 48 han complert amb els requisits i han rebut subvenció amb un import màxim de 800 euros cadascuna.

L’acte de lliurament dels ajuts ha tingut lloc al Museu de la Pell d’Igualada i el vicepresident primer del Consell, Jordi Cuadras, ha agraït a totes les persones que van crear empreses durant la pandèmia el seu esforç, valentia i lideratge en l’inici de projectes en un moment molt complicat. En el seu discurs, Cuadras ha destacat que “Apostem i creiem en l’empresa com a generador d’oportunitats i llocs de treballs i les ajudes que avui entreguem en són una mostra”.

tornar_radioIgualada