icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Consell Comarcal de l’Anoia ofereix formacions de capacitació digital

Sota el títol “Ser o no ser digital?”, el departament de Benestar Social i Atenció a la Ciutadania del Consell Comarcal de l’Anoia ha organitzat quatre formacions adreçades a les poblacions de la Torre de Claramunt, Copons, Cabrera d’Anoia i El Bruc.

Les sessions han tingut una hora de durada cadascuna i han tractat continguts bàsics amb el telèfon mòbil per a poder comunicar-se i interactuar digitalment amb l’Administració. La navegació i cerca d’informació, els arxius digitals, la identificació digital o els tràmits electrònics són alguns dels temes abordats.

Aquesta iniciativa ha comptat amb l’assistència d’una trentena de persones i s’ha dut a terme amb el suport de la Diputació de Barcelona.

La vicepresidenta i consellera comarcal de Serveis a les Persones, Carme Zaragoza, apunta que “la societat actual tendeix ràpidament cap a la digitalització dels tràmits i gestions més habituals i, per això, des del Consell impulsem diferents iniciatives, com és aquesta, que ajuden a fer que cap ciutadà o ciutadana de l’Anoia quedi al marge de l’avenç de la societat per manca de coneixements en aquest àmbit”.

tornar_radioIgualada