icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Consell Comarcal de l’Anoia ofereix oportunitats laborals a persones majors de 45 anys a l’atur

A través del Programa “Treball i Formació”, l’ens anoienc aposta per fomentar l’ocupació amb la contractació laboral de persones aturades d’especial vulnerabilitat per a tasques de manteniment, suport administratiu i altres, als municipis de la comarca de l’Anoia. Al llarg d’aquest 2019, el Consell Comarcal ha fet 40 contractes d’una durada d’entre 6 a 12 mesos, tots ells a jornada completa, a persones aturades majors de 45 anys que havien exhaurit la prestació per desocupació, subsidi, o bé que són beneficiàries de la renda mínima d’inserció.

El programa “Treball i Formació” pretén anar més enllà d’un pla d’ocupació, ja que combina les accions d’experiència laboral amb les de caràcter formatiu, per tal de millorar les competències transversals i professionals dels participants.

Aquesta iniciativa forma part dels programes del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat i està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social del Govern d’Espanya.

tornar_radioIgualada