icon_radio

RÀDIO Els imperdibles

BLOG

El Consell Comarcal de l’Anoia ofereix quatre formacions gratuïtes en línia adreçades a les empreses i els professionals en l’actual context

El Consell Comarcal de l’Anoia organitza quatre seminaris en línia, que s’han destinat a millorar la comunicació i estratègia de les empreses així com a professionals del territori, davant la situació creada per la Covid-19. Es tracta de webinars gratuïts, d’una hora aproximada de durada que estan adreçats a empreses turístiques, comerços i altres que tinguin la voluntat de millorar i preparar-se pel futur immediat. Amb aquesta iniciativa, l’ens comarcal continua treballant per oferir l’acompanyament i assessorament necessari al teixit empresarial, amb eines i recursos útils i efectius.

  • El divendres, 24 d’abril a les 10:30 h, la proposta és Els primers passos per dissenyar el teu pla d’automotivació, amb Xavier Borràs (Altra Visibilitat). Cada participant concretarà petites accions de millora personal que siguin aplicables en el seu dia a dia, per aconseguir generar noves visions i oportunitats. Els participants, en finalitzar la sessió, podran disposar d’un primer esborrany per un futur pla de treball personal d’automotivació.
  • El 30 d’abril, també a les 10:30 h, es proposa la formació El turisme després de la Covid-19. Els reptes de comunicar en temps de crisi, a càrrec de David Esteller (Tourislab). Es reflexionarà sobre aquests reptes en base a tres grans blocs: Els escenaris turístics que genera el coronavirus, Els canvis en les pautes de consum i Què podem fer per adaptar-nos al canvi?
  • El 5 de maig, a les 10:30 h, Jordi Bacaria (J3BTRES) proposarà un Pla de xoc pel comerç. Són nous mètodes i enfocaments per, ara més que mai, donar suport a un dels sectors econòmics que més estan patint la Covid-19: el comerç urbà. S’estructurarà en dos grans blocs, Impacte en el comerç urbà i Com dissenyar un pla de xoc.
  • Finalment, el 7 de maig a les 10:30 h, es proposa Vitamina’t – La fórmula de les 5 vitamines per l’èxit, novament amb Xavier Borràs. Es recordarà la importància de mantenir un bon ritme físic i mental perquè el cervell no deixi de treballar. Una sessió innovadora, divertida, pedagògica i formativa per potenciar la capacitat automotivadora i l’autodisciplina positiva.

Les inscripcions es poden fer a l’enllaç http://ves.cat/etsy

tornar_radioIgualada