icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Consell Comarcal de l’Anoia rebrà gairebé 1 milió d’euros de la Diputació de Barcelona

La Junta de Govern de l’ens provincial ha aprovat destinar 10 milions d’euros als consells comarcals de la província pel període 2024-2027, per tal que puguin encarar els reptes i les dificultats actuals. Així al llarg d’aquest mandat, el Consell Comarcal de l’Anoia rebrà 922.000€. Una quantitat molt similar a la que percebran els consells comarcals del Berguedà i del Maresme i una mica inferior a la que ingressaran els consells del Bages, Osona, Baix Llobregat i els Vallesos Occidental i Oriental, que se situa per sobre del milió d’euros.

Amb aquest finançament la Diputació de Barcelona vol ajudar als ens comarcals a poder continuar oferint uns serveis i activitats de qualitat. A més amb aquests diners també es vol afavorir l’equilibri de les finances comarcals i facilitar que les comarques esdevinguin un territori més ecològic, digital, inclusiu, cohesionat i més ben adaptat als reptes actuals i de futur.

La distribució d’aquests 10 milions d’euros s’ha fet assignant un topall mínim de 90.000 € per consell comarcal i en funció del nombre de municipis, de la superfície, de la població i de la taxa d’atur comarcal.

tornar_radioIgualada