icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Consell Comarcal de l’Anoia suspèn totes les activitats públiques per contribuir a la contenció del Covid-19

A partir de les recomanacions i informacions del govern de la Generalitat i del Ministeri de Sanitat i de la decisió de l’Ajuntament d’Igualada de suspendre preventivament totes les activitats públiques o privades en instal·lacions municipals i via pública, el Consell Comarcal de l’Anoia suspèn també tots els actes públics, organitzats a les seves instal·lacions pel mateix Consell o per altres entitats i també aquelles que organitza l’ens en altres equipaments. La mesura té efecte a partir d’aquest dimecres, 11 de març, i es mantindrà fins a nou avís.

Així mateix, el Consell Comarcal també suspèn les classes de l’Escola Comarcal de Dansa, al Centre Cultural Mont-Àgora de Santa Margarida de Montbui.

A més, el Consell Comarcal ha difós un comunicat entre el seu personal amb les recomanacions bàsiques de prevenció del contagi, que són fonamentalment el rentat freqüent de mans, la ventilació dels espais de treball, tapar-se la boca de manera convenient en cas d’esternudar i mantenir distància social amb persones que mostrin signes d’afecció respiratòria. També s’aconsella reduir els desplaçaments innecessaris fora del centre de treball, limitar les reunions personals, prioritzar les tecnologies telemàtiques en les relacions laborals i reduir al mínim les cues d’espera en les àrees d’atenció al públic. Des del Consell Comarcal es vol contribuir, d’aquesta manera, a la contenció del coronavirus i s’agraeix a la ciutadania la seva comprensió per les afectacions que aquestes mesures puguin ocasionar. L’ens comarcal també fa una crida perquè la ciutadania mantingui la calma i segueixi els protocols marcats des de les diferents administracions i trasllada tota la seva confiança als professionals de la Salut.

tornar_radioIgualada