icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Consell Comarcal dona feina a 45 persones en situació d’atur dins els programes Treball i formació i Enfeina’t a l’Anoia

L’ens comarcal ha posat en marxa aquests dos programes, que donaran feina, respectivament, a 31 i a 14 anoiencs en situació d’atur, amb contractes de 6 i 12 mesos. Els participants desenvoluparan tasques en àmbits diversos com el medi ambient, les energies, el manteniment o els serveis a les persones.
El Programa Treball i Formació s’inclou en el Pla de Desenvolupament de Polítiques del SOC i el seu objectiu és facilitar a les persones en situació de desocupació, amb més dificultats d’accedir al mercat de treball, una millora en l’ocupabilitat amb noves competències professionals, mitjançant formació i experiència laboral, en un entorn productiu real.
Per la seva banda, el projecte Enfeina’t s’adreça a persones en situació d’atur de llarga durada, inscrites a les oficines de Treball del SOC. Aquest té com a objectiu facilitar l’adquisició d’experiència laboral mitjançant la formalització d’un contracte a les persones participants que, a més, també rebran un acompanyament individualitzat i diverses accions grupals. L’objectiu passa per proporcionar-los recursos i eines per assolir una futura inserció al mercat de treball.

tornar_radioIgualada