icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Consell Comarcal edita una nova guia actualitzada i digital “Del camp a la Taula”

L’ens comarcal ha treballat en la renovació de la guia “Del camp a la taula”, que recull els productes i artesania alimentària de la comarca. La guia, que té com a objectiu  donar a conèixer els productes del territori com un valor afegit de la comarca, s’ha actualitzat incorporant nous productors i també noves seccions. Aquesta guia està organitzada en tretze seccions temàtiques que inclouen una descripció del producte i els principals productors de la comarca. Concretament, s’hi pot trobar informació sobre oli d’oliva, hortalisses i llegums, ous, formatges i làctics, embotits, productes carnis, pastisseria i fleca, pa de pagès, mel, fruits secs, fruita dolça, vins i caves o cervesa artesana, tots ells elaborats a l’Anoia. La nova guia ja es pot consultar digitalment i descarregar a la web d’anoiaturisme.cat dins l’apartat Què fer? / Gastronomia / l’Anoia del Camp a la Taula.

tornar_radioIgualada