icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Consell Comarcal, el Consell de la Gent Gran de l’Anoia i la UdL duen a terme un estudi sobre l’ús de les noves tecnologies que fan les persones grans en l’actual situació

El Consell Comarcal de l’Anoia i el Consell de la Gent Gran de l’Anoia, amb el suport de la Universitat de Lleida (UdL), han iniciat l’estudi Gent gran i noves tecnologies en la situació de confinament derivada de la Covid-19.

La iniciativa té dos objectius clars: d’una banda, recollir dades sobre l’ús que les persones grans de la comarca fan de les noves tecnologies en l’actual context: xarxes socials, solucions de missatgeria, videoconferències, jocs digitals, correu electrònic o televisió digital, entre d’altres. I, de l’altra, es vol aprendre d’aquesta experiència i extreure’n conclusions que, en el futur, el Consell de la Gent Gran pugui aprofitar per a combatre l’aïllament social en aquest col·lectiu.

L’estudi compta amb la col·laboració de Sergio Sayago, investigador i professor al Campus Universitari d’Igualada – UdL. La participació és del tot voluntària i anònima i es pot fer a través d’aquest enllaç http://ves.cat/etE4.

tornar_radioIgualada