icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Consell de Ministres, de Marc Tarrida i Francesc Marginet, ara també a Ràdio Igualada

Aquest proper divendres a les 23:00h i el diumenge a les 20:00h, s’emetrà per Ràdio Igualada l’espai El Consell de Ministres. Aquesta emissió serà en diferit, després que l’espai s’emeti, els dilluns i en directe, a través de Ràdio Ona de Sants. D’aquesta manera, Ràdio Igualada incorpora aquest programa tots els divendres (23h) i diumenges (20h).

Els copresentadors de El Consell de Ministres es defineixen així:

Som en Marc Tarrida Aribau i en Francesc Marginet Sensada, els dos som actors graduats a l’Institut del Teatre. Com que últimament anar al teatre és bastant complicat i a vegades ens oblidem de la cultura, hem decidit portar l’alegria, els personatges i la complicitat que tenim als escenaris cap a la ràdio.

Que perquè diem Consell de Ministres? Si arribem als 200 programes ho explicarem. De moment dir-vos que durant una hora farem sàtira i ens en riurem de tot el que passa al món, que no és poc. Si algú se sent ofès durant el programa, que no pateixi, segurament nosaltres dos serem molt pitjors que qualsevol altre adjectiu desqualificatiu que li haguem pogut dir.

Us parlarem des de Barcelona amb Ràdio Ona de Sants, però com que els dos som de comarques el programa no serà centralista (fins el dia que Barcelona ens pagui, llavors ens vendrem i ho serem).

Quedeu-vos amb això: Consell de Ministres un programa prescindible, però que t’hi acabaràs enganxant! El programa el podreu seguir els divendres a les 23:00h i el diumenges a les 20:00h. També quedarà penjat al podcast de Ràdio Igualada.

tornar_radioIgualada