icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Consell d’Infants clou el curs amb una trobada amb representats polítics per analitzar els efectes de la pandèmia en l’àmbit infantil i ciutadà

Aquest dimarts s’ha fet a l’Adoberia Bella la cloenda del Consell d’Infants d’aquest curs, durant el qual la participació infantil no s’ha aturat a pesar de la pandèmia i els infants que en formen part han treballat en format virtual i han anat manifestant les seves necessitats i inquietuds relacionades amb la situació generada per la Covid-19. El Consell d’Infants havia escollit treballar el tema de la Igualtat de Gènere i tirar endavant l’encàrrec polític de promoure la conscienciació sobre el efectes al riu Anoia del mal ús de les tovalloletes.

El confinament, tanmateix, ha obligat a canviar la planificació de treball i s’ha prioritzat analitzar la realitat del Covid-19 a Igualada i com ha afectat als infants. Per aquest motiu, els membres del Consell van demanar fer una trobada amb els representants polítics per compartir les seves necessitats, dubtes i propostes al voltant de la realitat actual. La trobada amb diversos regidors de l’Ajuntament ha estat per als infants una oportunitat d’intercanvi d’informació i de vivències, a través de les quals han pogut expressar com estan vivint la pandèmia i, alhora, obtenir respostes dels representants polítics als seus dubtes i necessitats, en un exercici a favor del seu dret a estar informats i a fer sentir la seva veu com a ciutadans de la Igualada actual.

Els infants del Consell han actuat de moderadors de la jornada i han anat guiant l’acte i formulant preguntes relacionades amb la crisi sanitària, l’àmbit escolar i el futur que es dibuixa després de la pandèmia. La sessió s’ha enregistrat en vídeo i aviat es podrà consultar virtualment un petit documental amb el contingut dels debats, organitzats en el marc del reconeixement per part d’Unicef d’Igualada com a Ciutat Amiga de la Infància.

tornar_radioIgualada