icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Consell Esportiu de l’Anoia membre fundacional de la creació de la Unió d’Esports de Catalunya

Aquest passat mes d’abril la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC) i la Unió de Federacions de Catalunya (UFEC) han signat els estatuts i la constitució del que és l’entitat catalana paraigües de l’esport sense ànim de lucre català.

La representació anoienca ha estat per part de la Unió de Consells de Catalunya que, a part de signar el seu president Jaume Domingo, i el representant del Consell Esportiu de Barcelona Jaume Mora, ho ha fet la presidenta del Consell Esportiu de l’Anoia i tinent d’alcalde d’Igualada Patrícia Illa. Per part de la Unió de Federacions els signants han estat Gerard Esteva, com a president, Maribel Zamora com a vicepresidenta, i Jordi Merino com a vocal. Cal destacar que el diputat Josep Monràs serà el secretari executiu d’aquesta nova entitat paraigües.

Aquesta Entitat neix amb la voluntat de representar i vetllar pels interessos de l’esport català, així com promoure les condicions necessàries per a potenciar la pràctica esportiva federada i no federada, en edat escolar, esport popular i de lleure, la seva imatge i la seva presència en l’àmbit nacional, estatal i internacional en els àmbits de la promoció, formació, competició i tecnificació, així com prestar assistència tècnica a consells esportius, clubs i federacions.

tornar_radioIgualada