icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El conseller de Coneixement, Andreu Mas-Colell, inaugura la nova Escola Universitària d’Igualada

El conseller d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Andreu Mas-Colell ha destacat que la nova Escola Universitària d’Igualada és una mostra del que necessita el país per progressar: la suma de coneixement, indústria i exportació. Mas-Colell va fer aquestes declaracions durant l’acte inaugural de les noves instal•lacions, que ha tingutlloc aquest dijous a la tarda. Mas-Colell ha assenyalat que el repte a partir d’ara passa per augmentar el nombre d’alumnes, fins arribar als 500.
Per la seva part el director General d’Universitats de la Generalitat i president del Consorci Escola Tècnica d’Igualada (CETI), Lluís Jofre, ha manifestat que cal convertir aquesta escola en un motor tant de l’Anoia com de Catalunya i aconseguir que esdevingui un referent.
Per últim, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha explicat que amb la posada en funcionament d’aquest nou campus universitari és fa realitat una fita, tant personal, com de ciutat. Castells ha assenyalat que aquesta mateixa setmana han començat les obres a l’Avinguda Gaudí per aconseguir connectar a peu, en 15 minuts, la nova Escola Universitària amb el centre d’Igualada. L’alcalde també ha explicat que a partir del proper 1 d’octubre es posarà en funcionament un nou servei de bus urbà que arribarà fins al Pla de la Massa, amb una freqüència de pas de 20 minuts.

tornar_radioIgualada