icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El Conseller de Salut assegura que la reforma de l’Hospital Universitari d’Igualada permetrà millorar l’atenció dels pacients

Manel Balcells, ha visitat, aquest divendres, l’Hospital Universitari d’Igualada per explicar les obres de millora que es faran a les instal•lacions del l’Hospital en els propers cinc anys. Les reformes, que tindran un cost de 18,8 milions d’euros i es duran a terme entre el 2024 i el 2028, preveuen renovar el bloc obstètric, la cuina, urgències, la construcció d’una nova farmàcia hospitalària i la reforma de l’Hospital de Dia Mèdic. Segons el Conseller de Salut, aquestes obres milloraran la qualitat de l’atenció sanitària que reben els anoiencs.

La remodelació dels diferents espais de l’Hospital Universitari d’Igualada començarà aquest proper 25 de juny, amb l’inici de les obres de reforma del Bloc Obstètric. En aquesta àrea, entre d’altres, es milloraran les sales de part i es farà un nou quiròfan. Tot plegat per donar una assistència al part el més humanitzada possible. En aquest sentit, el gerent del Consorci Sanitari de l’Anoia, Ignasi Riera, ha avançat que una de les novetats d’aquest bloc obstètric serà un nou espai a l’aire lliure on podran sortir les parteres. Segons Riera,  totes les reformes previstes s’han fet tenint en compte l’opinió dels pacients.

Després del Bloc Obstètric, els següent espais que es remodelaran seran la cuina, les urgències i farmàcia –amb una inversió d’uns 15 milions d’euros- i l’Hospital de Dia.

El Conseller de Salut, Manel Balcells, ha apuntat, per últim, que en cap cas aquestes tasques de remodelació implicaran la suspensió del servei d’atenció mèdica.

tornar_radioIgualada