icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El conseller d’Interior, Miquel Buch, lloa la tasca que van fer els Mossos d’Esquadra durant el confinament de la Conca perquè van posar “el compliment del deure per davant de la seva salut”

Aquest agraïment s’ha vist reflectit en una placa que es va descobrir aquest divendres a l’interior de la comissaria d’Igualada. Entre d’altres aspectes s’hi pot llegir la gratitud als mossos i mosses d’esquadra que van posar per davant de tot, el compliment del deure i la protecció de la comunitat abans que la seva pròpia salut.

En aquest sentit s’expressava el cap de la Regió Policial de la Catalunya Central, Josep Lluís Rossell, que va manifestar que durant el confinament perimetral “a la comissaria d’Igualada hi va haver un 20 per cent d’agents que van donar positiu a la prova de PCR, el que demostra el compromís i el risc que van assumir.”.

Per la seva part, el conseller Buch va deixar clar que a banda de treballar pel bon funcionament del confinament, els agents no van deixar de banda altres tasques. D’aquesta manera va recordar que “mentre gestionaven el confinament, continuaven amb les investigacions: les de les dones maltractades en els cassos de violència masclista, i la de les persones maltractades en l’àmbit domèstic; i seguien patrullant i feien l’assessorament i l’acompanyament de les persones més vulnerables”. És per tot això que va declarar que “un cos policial com el català no té punts i a part; té punts i seguits.

Finalment, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, també va elogiar la bona feina que estan fent tots els cossos de seguretat i va ressaltar que van viure “uns mesos molt intensos i (la polici) sempre vau estar al costat de la nostra societat, amb les persones que més patien”. Castells va explicar que “en represtentació de tots els alcaldes i alcaldesses de la Conca d’Òdena només tinc paraules d’agraïment, no solament dels professionals sanitaris sinó també dels cossos de seguretat.

Abans de l’acte, el conseller Buch va visitar el Parc de Bombers on també els va agrair els serveis que van prestar.

 

A

tornar_radioIgualada