icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Consorci Sanitari de l’Anoia desenvoluparà el projecte ePsychology Academy, una plataforma digital de formació en salut mental

El projecte ha estat seleccionat pel Centre per a la Integració de la Medicina i les Tecnologies Innovadores (CIMTI) com un dels projectes innovadors i n’impulsarà el seu desenvolupament durant un any.

Aquesta plataforma comptarà amb la presència virtual de docents i supervisors que podran exercir docència i suport directe a grups d’alumnes. El projecte està dirigit a professionals de salut, especialment d’Atenció Primària, i de professions dedicades al treball comunitari. Els continguts teòrics es complementaran amb atenció directa i indirecta a pacients i famílies. D’aquesta manera, s’analitzaran casos clínics, es dissenyaran intervencions preventives i psicoterapèutiques i es faran seguiments clínics.

Es realitzarà una primera prova pilot amb els professionals del CAP Igualada Nord, que servirà per proposar l’ampliació a la resta d’Àrees Bàsiques de Salut de l’Anoia així com d’altres professionals vinculats amb la salut mental durant un any, fins al març de 2023.

tornar_radioIgualada