icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Consorci Sanitari de l’Anoia incorpora 14 residents de medicina, infermeria i farmàcia

El Consorci Sanitari de l’Anoia (CSA) ha incorporat aquest mes de juny 14 residents de medicina, infermeria i farmàcia. Enguany, el CSA ha cobert gairebé la totalitat de places de Formació Sanitaria Especialitzada que oferia, amb la incorporació de metges residents a les Unitats Docents d’Anestesiologia i Reanimació, Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia i Medicina Interna; i la incorporació de professionals de medicina i infermeria a les Unitats Docents Multiprofessionals de Geriatria i Obstetrícia i Ginecologia. Ha cobert, també, la Unitat Docent de Farmàcia Hospitalària, amb la incorporació d’un farmacèutic.

Pel que fa a l’especialitat d’Atenció Familiar i Comunitària, en aquests moments s’han incorporat 4 infermeres i, tal com ha passat en molts altres centres a nivell nacional, queden pendents de la segona ronda d’elecció MIR la cobertura de les places de medicina, concretament 9. Amb l’arribada d’aquests nous professionals en Formació Sanitària Especialitzada, el CSA compta ja amb un total de 71 residents, i consolida el seu creixement com a centre docent, que ha estat constant des de que va rebre els primers 6 residents, l’any 2007 (gràfic 1).

El dijous dia 9 es va celebrar l’acte de benvinguda, a l’Hospital Universitari d’Igualada, que va comptar amb la presència del gerent del CSA, Ferran Garcia, el responsable de l’Àrea de Gestió del Coneixement, Joan Carles Mateu, i la directora d’Infermeria Tijana Postic, a més dels responsables dels diferents serveis mèdics.

tornar_radioIgualada