icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Consorci Sociosanitari d’#Igualada busca suport per ampliar i millorar el seu projecte de teràpia amb nines

Aquesta iniciativa s’està duent a terme, actualment, a la Residència Pare Vilaseca, amb un grup de 25 persones amb diagnòstic de demència, amb l’objectiu d’ajudar-los a mantenir les habilitats cognitives i la memòria. Des del Consorci Sociosanitari d’Igualada és vol crear un espai específic, moblat i equipat a la residència per poder oferir una experiència immersiva que augmenti els resultats positius assolits amb aquesta teràpia amb nines. A més, també volen ampliar el nombre de persones que es beneficien d’aquesta iniciativa i oferir aquesta teràpia en altres centres del Consorci. Per tot plegat, aquest ens busca trobar aliances, suports i donacions i per això s’ha obert el projecte a la participació comunitària i ciutadana mitjançant la plataforma www.kunectors.com.

Qui vulgui donar suport a aquest projecte socialment innovador i millorar la qualitat de vida de les persones grans d’Igualada i l’Anoia, pot consultar tots els detalls i impactes en aquest enllaç https://kunectors.com/donations/terapia-nines-anoia.

Si alguna empresa volgués esdevenir partner i col·laborar en el desenvolupament d’aquestes accions pot contactar també amb hola@kunectors.com i  rebrà informació de manera personalitzada sobre aquest projecte.

tornar_radioIgualada