El copilot d’Òdena Àlex Haro, al costat de Nani Roma acaba segon a la 7a etapa del Dakar i torna a ser tercer de la general

El copilot d’Òdena Àlex Haro, al costat de Nani Roma, va acabar en una brillant 2a posició a l’etapa d’ahir del Ral·li Dakar i ha tornat al 3r lloc a la classificació general. Per la seva part, el motorista igualadí Armand Monleón va acabar l’etapa en 17a posició i es manté en el 15è lloc de la general.

Roma i Haro van anar per davant durant molta estona en una etapa amb sortida i arribada a San Juan de Marcona, amb 323 quilòmetres cronometrats. Tot feia pensar que es podrien proclamar guanyadors de l’etapa, però a la segona part de l’especial, el francès Stéphane Peterhansel va fer una cursa espectacular i va acabar imposant-se amb 4 minuts i mig per davant del tàndem català. Malgrat tot, en aquests moments Roma i Haro porten més de 16 minuts de distància sobre el 4rt classificat, Sébastien Loeb. El pilot francès va ser el gran damnificat de la jornada en perdre prop de 3 quarts d’hora per culpa d’una avaria. D’altra banda, Armand Monleón està fent un Dakar fantàstic i ahir va aconseguir dominar la moto, tot i el fort vent que va bufar. Va acabar en 17a posició i ara segueix sent 15è de la classificació general.

Avui es disputarà la 8a etapa entre San Juan de Marcona i Pisco, amb un enllaç de 215 quilòmetres i una especial de 360.