icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El “Corona Recapte” entrega 3.510kg d’aliments al banc de queviures d’#Igualada

Durant una setmana la campanya “Corona Recapte”, impulsada per voluntaris d’ERC Igualada, va recollir aliments i productes de neteja per donar al banc de Queviures d’Igualada davant la creixent necessitat de les famílies vulnerables arran de la crisi del Coronavirus. Amb aquesta campanya hi van col·laborar diferents supermercats de proximitat per tal d’ajudar en la recollida d’aliments. Els supermercats adherits van ser el Supermas, Sebastián, Supermercat Ros i l’Spar del carrer Òdena. La campanya també es va organitzar amb l’assessorament i el suport de Creu Roja Anoia i amb el suport logístic de la Penya Blanc-i-blava d’Igualada. En total s’han recollit més de tres tones i mitja, concretament 3510kg, que ja s’han entregat al banc de queviures d’Igualada. Els productes recollits són, majoritàriament, aliments (llet, oli, farina, galetes, conserves de carn, peix i fruita) i també productes d’higiene bàsica.

Els impulsors del “Corona Recapte” es mostren “molt satisfets” davant la “solidaritat de tanta i tanta gent” i asseguren que “Igualada ha estat a l’alçada per ajudar a qui més ho necessita i menys té” i per això “volem agrair immensament a tots els ciutadans i ciutadanes que han col·laborat i han fet que aquesta campanya fos un èxit absolut, superant les expectatives de l’organització”. Expliquen que “davant les adversitats ningú pot quedar enrere i hem volgut ajudar dins de les nostres possibilitats per aportar aquests productes necessaris”.

Finalment des de l’organització volen “agrair immensament a la moltíssima gent que ha col·laborat, als supermercats que han ajudat moltíssim i a la Creu Roja pel seu suport” així com asseguren que “si torna a ser necessari, tornarem a organitzar-nos per recollir aliments o per afrontar les necessitats que hi hagi”.

tornar_radioIgualada