El CPP Igualada assoleix una victòria molt treballada contra el Ciervo de Sabadell

El Club Ping Pong Igualada s’imposa al Ciervo de Sabadell per 4 a 3 en un enfrontament que es va decidir a l’últim set.

Amb aquest triomf, el conjunt igualadí segueix en 3r lloc a la classificació de Primera Catalana. El partit va ser molt anivellat i amb moltes alternances al marcador. Dani Luco es va avançar a la primera partida, però el conjunt vallesà va donar la volta al marcador i es va situar amb un resultat d’1 a 2. Tot i així, el mateix Dani Luco i David Vinyals es van imposar a les partides següents i van deixar el marcador amb 3 a 2 favorable a l’equip de la capital de l’Anoia. Amb tot, el Ciervo va aconseguir l’empat a 3. Calia, per tant, jugar al partida de dobles que decidís qui s’enduia la victòria. Al final, la parella formada per Dani Luco i David Vinyals van guanyar la darrera partida, el que suposava el 4 a 3 global per al Club Ping Pong Igualada.

El proper partit del Club Ping Pong Igualada serà el 29 de febrer a la pista del Lluïsos de Gràcia.