icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El CPP Igualada renova la plantilla per a la temporada vinent amb la marxa de Francesc Masip i Txema Escudero i l’arribada de Néstor Troncoso i Josep Mimbrero

El Club Ping Pong Igualada ha renovat la plantilla per la temporada vinent. Se’n van Francesc Masip i Txema Escudero i arriben Néstor Troncoso i Josep Mimbrero.

El conjunt igualadí va estar a punt de pujar a Primera Divisió estatal però es va quedar a una sola posició de fer les fases d’ascens. Quan es va suspendre la competició pel coronavirus, a l’equip encara li faltaven per disputar 6 partits de lliga i estava tenint una progressió a l’alça. Ara continuarà jugant a Segona Divisió amb l’esperança de tornar a fer una bona temporada. Això sí, l’equip tindrà les baixes de Francesc Masip, que ha fitxat pels Lluïsos de Gràcia, i Txema Escudero, que ha tornat a l’Esparreguera. Pel que fa als fitxatges, l’Igualada comptarà amb la presència de Néstor Torncoso, un jugador de Preferent del Montcada i Josep Mimbrero, que ve del Preferent de l’Esparreguera. Qui sí continuaran a l’equip són Dani Luco, David Vinyals, Carles Contreras.

Precisament, el palista igualadí Dani Luco, i un dels referents de l’equip, explica que les noves incorporacions es poden adaptar a la nova competició. Reconeix que han perdut nivell amb la marxa de Francesc Masip als Lluïsos de Gràcia, un equip que la temporada passada compartien grup amb l’Igualada i que va acabar pujnat a Primera Divsió estatal. això sí, la pròxima campanya a Segona Divisió estatal, el campionat es veurà afectat i s’haurà de reprogramar la competició perquè s’han produït ascensos de categoria, però no ha baixat ningú.

Dani Luco és un dels jugadors més emblemàtics de l’equip i un dels més veterans del tennis taula estatal. Aquest any farà 49 anys, però té clar que encara li queda corda per davant.

tornar_radioIgualada