icon_radio

RÀDIO

BLOG

El ‘Cuina oberta’ d’aquest cap de setmana serà per llepar-se els dits

Cuina oberta / Ràdio – Aquest cap de setmana el ‘Cuina oberta’ serà per llepar-se els dits. Estem ‘cuinant’ un especial pastisseria variada amb especial atenció a les tradicional Mones de Pasqua, ara que ja s’apropa les dates festives de la Setmana Santa. Ens ajudaran a presentar la ‘carta de continguts’ Anna Castellà responsable de la granja-cafeteria ‘Sweet by Nan’, especialitzats en resposteria artística ubicada al centre d’Igualada que junt amb la nostra col.laboradora, la cuinera i bloguera Elisabet Florensa (Tasta Rutes), ens explicaran com elaborar les tradicionals Mones i també les noves tendències.

A més, i per gentilesa de ‘Sweets by Nan’, preparem campanya per fer el sorteig d’un pastís elaborat amb ‘fondant’ amb el logotip del programa i la ràdio, per als nostres seguidors oients i internautes. En el programa d’aquest dissabte explicarem com participar.

D’altra banda, el programa comptarà a l’estudi amb Joan Boix, responsable del restaurant de cuina natural i vegetariana ‘Cor verd’, per presentar-nos els tallers que han organitzat per aprendre a elaborar receptes vegetarianes amb un menú complet, aperitius i tapes, hamburgueses vegetals i postres variats.

Complementarà aquest dolç i vegetarià ‘Cuina oberta’ la secció de ‘L’Anoia del camp a la taula‘, en col.laboració amb el Departament de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l’Anoia, per tal de difondre els productors i productes agroalimentaris de l’Anoia. En aquesta edició us presentarem als productors elaboradors de vins naturals ‘El Clot de les Soleres’, ubicat a la Finca de Can Ferrer de la Vall de Piera. Entrevistarem al viticultor i responsable d’aquest celler anoienc, Carles Mora.

‘Cuina oberta’ s’emet els dissabtes de 12 a 13h. del migdia i els diumenges en redifusió a la mateixa hora. També es pot escoltar via internet des del portal web de radioigualada.cat i amb l’aplicació per a mòbil i tauletes ‘igualapp’ (Android i Ios).

tornar_radioIgualada