icon_radio

RÀDIO

BLOG

El ‘Cuina oberta’ de Ràdio Igualada estrena aquest dissabte 29N la seva desena edició

Cuina oberta / Ràdio  –  Com passa de ràpid el temps, estem a punt d’estrena de l’edició 10 del nostre espai de gastronomia i restauració. Plats variats i ben servits per fer una bona ‘desgustació’ per aquest dissabte dia 29 de novembre, en directe, a partir de les 12 del migdia: entrevista al cuiner i gerent del Restaurant El Jardí d’Igualada, l’odenenc Isidre Soteras, que participa com a professor dels nous taller de cuina de Nadal que organitza el Mercat de la Masuca junt amb el Departament d’Entorn de l’Ajuntament d’Igualada. Soteras ens explicarà de primer mà com s’ha desenvolupat la primera de les quatre sessions d’aquests tallers. També ens explicarà una ‘recepta exprés’ pels oients del programa.

Presentarem el nou Restaurant de barra ubicat a la Plaça de Cal Font d’Igualada, el ‘Bitok’, especialitzat en hamburgueses, tapes i menjars del món. En un entorn càlid i de proximitat, ens ofereixen qualitat en matèria prima culinària, sense conservants ni colorants, i fent una aposta pel medi ambient. Entrevistarem al seu gerent, Joan Fontanella.

I dins de la secció ‘L’Anoia, del camp a la taula’, tindrem a Sílvia Baraldés, gerent junt amb el seu marit, Pere Ibarz, del nou espai ‘Qualitat Collbató’, un nou establiment comercial a Igualada que aposta per la venda dels productes ecològics de primera qualitat i per fer-ho els va a buscar directament als productors anoiencs.

Finalment tindrem diversos apunt de l’actualitat com el Gran Recapte organitzat per la Fundació Bancs d’Aliments, la ‘Festa de la Rosta’ de Piera, i parlarem de les noves temporades televisives del ‘Masterchef’ de TVE i ‘Top Chef’ d’Antena 3.

El ‘Cuina oberta’ també s’emet en redifusió els diumenges de dotze a una del migdia, i posteriorment en format ‘podcast- ràdio a la carta’ des del portal web de Ràdio Igualada.

tornar_radioIgualada