icon_radio

RÀDIO

BLOG

El “Cuina oberta” surt al carrer per anar al “Vadefoodies” 1r Festival de noves tendències gastronòmiques a Igualada

Cuina oberta / Ràdio – Aquest dissabte dia 27 de juny l’espai de gastronomia i restauració de Ràdio Igualada ‘Cuina oberta’, tancarà la seva primera temporada d’emissió amb una programa especial fet en directe des del Museu de la Pell d’Igualada. El motiu, la celebració del primer Festival de noves tendències gastronòmiques, el ‘Vadefoodies’.

El programa s’emetrà a partir de les onze del matí i fins a la una del migdia. Per espai de dues hores, el ‘Cuina oberta’ tractarà d’explicar les noves tendències gastronòmiques amb entrevistes a diversos conferenciants que han estat convidats per l’organització del festival per realitzar un seguit de xerrades que exposaran nous conceptes gastronòmics.  També és donarà puntual informació sobre les diverses activitats que és realitzaran en el decurs de la jornada d’aquest festival.

El ‘Vadefoodies’ és el primer festival de tendències gastronòmiques que és fa a la comarca de l’Anoia. Un festival que neix amb la voluntat clara de promoure l’activitat gastronòmica a Igualada i amb l’objectiu de mostrar la diversitat de tendències del sector culinari arreu del món. El certamen va adreçat de manera especial als ‘foodies’ (amants del bon menjar) de la ciutat i de la comarca, i amb vocació de potenciar i ampliar aquest col·lectiu de bons gurmets a la capital de l’Anoia.

Ens trobem davant d’un festival inèdit que busca esdevenir referent més enllà de les nostres fronteres i ajudar a promocionar les noves maneres d’encarar i potenciar la cuina. Les activitats es dividiran en dues parts: una zona interior, dedicada a xerrades i conferències, i una zona exterior, de caràcter lúdic i festiu, on es podran trobar tot tipus de parades que representaran les diferents tendències exposades en el Festival.

L’horari d’obertura serà a partir de dos quarts de dotze del migdia amb la inauguració. A les 12, obertura de parades. El festival té previst tenir les portes obertes fins al voltant de les dues de la matinada. L’entrada al recinte té un preu de 2 euros, és genèrica i gratuïta fins als 14 anys, i dona dret a entrar i sortir tantes vegades com és vulgui. També inclou els concerts organitzats per l’Estival de Jazz, un a les 12 del migdia amb un ‘vermut concert’ amb la banda ‘Big Menú’, i l’altra a partir de dos quarts de dotze de la nit amb les actuacions de ‘Gabacho Maroconnection’ i ‘The Rigodonians’.

Més informació sobre el ‘Vadefoodies’ a la seva web: festivalvadefoodies.cat

tornar_radioIgualada