icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El cuiner igualadí, David Andrés, tornarà a lluitar per proclamar-se millor xef jove d’Espanya i Portugal

David Andrés, xef del restaurant Somiatruites d’Igualada i cap de cuina del Restaurant Abac de Barcelona amb dues estrelles Michelin, serà l’únic cuiner jove d’arreu del món que tornarà a competir a les semifinals regionals del prestigiós concurs S. Pellegrino Young Chef. L’any passat Andrés va proclamar-se millor xef jove d’Espanya i Portugal i va poder competir a la final on es va enfrontar amb 19 cuiners més d’arreu del món, els millors de cada regió. El xef del Somiatruites ha estat escollit entre els 4.000 candidats que s’han presentat a tot el món per competir a la semifinal d’Espanya i Portugal. L’igualadí competirà amb el plat “Llet d’ovella, carn de xai, pistils de carxofa i fum de pi”. Una proposta gastronòmica d’arrel tradicional, inspirada en les costelles de xai i carxofes a la brasa, però que Andrés ha evolucionat de manera que l’elaboració del plat s’acaba davant del client o del jurat del concurs.

tornar_radioIgualada