icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El darrer ple del mandat serveix perquè els regidors sortints s’acomiadin

Aquest dimarts al vespre es va convocar el ple ordinari corresponent al mes de maig. Aquest era el darrer ple del mandat. És per aquests motius que una bona part dels regidors que deixaran de ser-ho es van voler acomiadar amb unes paraules. Per part del grup municipal socialista es van acomiadar Pilar Salat, Andreu Boixadé i Quim Roca. Pilar Salat es va acomiadar mostrant-se orgullosa dels 12 anys que ha estat a l’Ajuntament i de la feina feta quan ha estat al govern. També va tenir un agraiment a Jordi Aymami. Quim Roca va aprofitar per lamentar els atacs xenòfobs que va rebre la candidatura en aquestes eleccions municipals.

Des d’ICV, Montserrat Mateu, també es va acomiadar afirmant que continuarà treballant per la ciutat des d’altres vessants. Al mateix temps va agrair el paper que han tingut Xavier Badia i Jordi Aymamí en la seva etapa com a regidora.

Per CiU s’acomiadaven Anna Bacardit, Imma Soteras i Jordi Segura. Soteras ha marxat amb una convicció diu “malgrat tot, la política és més necessària que mai”.

Els dos regidors d’ERC també deixen el consistori. Joan Torras i Joan Requesens no seran regidors de l’Ajuntament d’Igualada els propers quatre anys. Joan Torras s’acomiadava després de 12 anys amb un missatge contundent pel que fa el seu company de partit, Joan Requesens “has estat el millor regidor de joventut. Et mereixies conrtinuar”.

Des del PP, Pere Calbó és qui deixa l’Ajuntament d’Igualada després de no encapçalar la llista de la formació en aquestes darreres eleccions. Finalment, Robert Hernando de PxC tampoc serà al consistori el proper mandat. De fet, el regidor de PxC no s’ha presentat en el darrer ple del mandat a l’Ajuntament d’Igualada.

tornar_radioIgualada