icon_radio

RÀDIO Eleccions Municipals 2015

BLOG

El Debat de Candidats d’Igualada es fa avui dilluns (20h) NO ES FARÀ per Ràdio Igualada

El Teatre Municipal l’Ateneu serà l’escenari on es farà el tradicional Debat de Candidats. Serà aquest dilluns a les 8 del vespre, i serà el moment en el qual els candidats que opten a l’alcaldia de la ciutat respondran diverses preguntes redactades pels periodistes de la ciutat a partir de les propostes que la ciutadania va posar damunt de la taula al DdD (Dimarts de Diàlegs) de la setmana passada. A través d’aquestes preguntes, que els candidats no coneixeran prèviament, hauran de saber explicar les seves propostes per Igualada en diversos àmbits.

Els continguts del Debat de Candidats i les preguntes que es faran a cada un dels caps de llista han estat treballades a través de la sessió de DdD (Dimarts de Diàlegs) que es va organitzar aquest passat dimecres i on es van recollir les inquietuds de la ciutadania en tres grans àmbits: atenció social, economia i urbanisme. A partir del que va dir la ciutadania i de les més de 30 qüestions que es van plantejar, els periodistes representants dels diversos mitjans de comunicació d’Igualada estan treballant les preguntes concretes que es faran als candidats i que intentaran recollir tot el que van aportar els diversos ciutadans que van intervenir al DdD. S’acabaran fixant entre 6 i 8 qüestions i l’objectiu d’aquestes preguntes serà el de situar els candidats en el paper d’alcaldes i veure com actuarien davant de determinats fets o supòsits que afecten a la ciutat.

El Debat de Candidats serà transmès, en directe, per Ràdio Igualada el dilluns a partir de les 8 des del Teatre Municipal l’Ateneu i també es podrà seguir, en diferit, per Canal Taronja Anoia l’endemà dimarts a les 20.15, 22.15 i 0.15h.

tornar_radioIgualada