icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

El departament de Joventut de l’Ajuntament proposa tres activitats de lleure i aprenentatge

El departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada proposa, per als mesos de febrer i març, tres activitats diferents d’aprenentatge i lleure per als joves de la ciutat d’Igualada. Les inscripcions es poden formalitzar adreçant-se a l’equipament juvenil La Kaserna, a la Travessia Sant Jaume s/n.

En primer lloc, del 9 de febrer al 3 de març, es proposa un espai de tècniques d’estudi amb el títol Com aprèn el teu cervell?. S’hi ofereix un servei individualitzat per a conèixer millor com funciona la pròpia ment, assimilar el propi estil d’aprenentatge i potenciar el rendiment acadèmic. El servei s’adreça a joves que estiguin cursant l’ESO, té un preu de 25 euros i es proposen diferents horaris, els dimarts o els dijous de 17 a 18h, de 18 a 19h o de 19 a 20.

El diumenge, 21 de febrer, es durà a terme una sortida amb el Bus Jove per esquiar a l’estació de La Molina, adreçada a nois i noies entre els 16 i els 25 anys. El preu de 30 euros inclou el transport d’anada i tornada, el forfet per un dia i l’assegurança de pistes i viatge; no inclou, en canvi, el lloguer de l’equip d’esquí ni cap àpat. Les inscripcions es poden fer fins el 13 de febrer.

Finalment, per Setmana Santa, entre els dies 21 i 24 de març, s’impartirà un Curs de Premonitors de Lleure, amb l’objectiu de començar a formar futurs monitors i monitores i aportar-los eines al voltant de la tasca formativa amb els infants. Aquest curs, de 20 hores de durada, s’impartirà de 9 a 14h, té un preu de 47 euros i s’adreça a nois i noies de 15 a 17 anys. Les inscripcions es poden efectuar fins l’11 de març. Es pot consultar més informació al web www.igualadajove.cat, al telèfon 93 804 18 01 o al correu electrònic kaserna@aj-igualada.net.

tornar_radioIgualada