icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Departament de Salut confirma que han mort quatre persones més a Igualada pel brot del coronavirus i ja en són set en total

El Departament de Salut ha informat que en les últimes hores han mort quatre persones amb el coronavirus SARS-Cov-2 relacionades amb el brot d’Igualada. Es tracta d’una dona, de 71 anys, una de 77; un home de 92 i un altre de 71 anys, tots ells amb factors de risc associat. Des que va començar la pandèmia, són 12 les persones que han mort a Catalunya amb la Covid-19,  7 de les quals a Igualada.

Salut confirma que hi ha un total de 70 positius de coronavirus a SARS-CoV-2 a Igualada des que es va declarar el brot. Tres persones estan greus i 7 amb patologies prèvies han mort amb la Covid-19. Del nombre total de casos del brot d’Igualada, 41 són professionals sanitaris.

Del nombre total d’afectats pel coronavirus a Catalunya, un total de 52 persones estan greus. Per la seva part, respecte als nous casos de coronavirus, en les últimes hores s’han diagnosticat 188 nous positius. Del total d’afectats arreu del país, 72 són professionals sanitaris.

tornar_radioIgualada