icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El departament de Salut confirma una caiguda molt important dels casos de COVID a les residències de la Conca d’Òdena com a conseqüència de la vacunació

En la seva visita a Igualada, la consellera de Salut, Alba Vergés, ha explicat que les residències van ser qui més han patit la pandèmia, però que a partir de la campanya de vacunació s’està aconseguint reduir considerablement els casos positius en aquests centres. La consellera considera clau protegir els més vulnerables en aquesta campanya de vacunació, i torna a reclamar al Ministeri de Sanitat que permeti l’administració de la vacuna d’Astra Zeneca per als professionals essencials majors de 55 anys.

Per la seva part, la gerent de l’ICS a la Catalunya Central, Ana Forcada,, també ha confirmat que la vacunació està funcionant en aquells col·lectius vulnerables que ja fa unes setmanes que van rebre les dues dosis de Pfizer. Forcada ha confirmat que un 90% dels residents en residències de l’Anoia s’han vacunat, i prop d’un 75% dels professionals que hi treballen també. Pel que fa el personal sanitari vacunat a la comarca està a l’entorn del 77%.

Finalment, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, explica que les residències de la ciutat d’Igualada, pràcticament, han aconseguit erradicar el virus de les seves instal·lacions.

Aquestes declaracions les van fer dijous de la setmana passada, quan la consellera de Salut va visitar el punt de vacunació de l’Escorxador d’Igualada.

tornar_radioIgualada