RÀDIO IN Esports

El Deser-Fever Club Handbol masculí guanya 41 a 34 contra el Sant Martí Adrianenc C, i el Servisimó CH Igualada femení suspèn el partit del cap de setmana

Des de l’inici del partit, el conjunt igualadí va agafar avantatge en el marcador i al minut 5 de partit ja guanyaven 6 a 2. Si bé, aquesta distància de gols es va mantenir bona part del partit, abans d’arribar al descans, el Sant Adrianenc va aconseguir reduir una mica de distància en el marcador posant-se a dos i quatre gols de l’Igualada. Però a la segona meitat, els jugadors de Pol Cantero van tornar a aconseguir aquesta distància, la qual va augmentar fins a arribar a uns 11 gols de diferència. Finalment, el conjunt igualadí van tancar el marcador amb un 41 a 34 definitiu, amb 10 gols de l’igualadí Xavi Oliva.

Amb aquesta jornada finalitza la primera volta i aquesta victòria permet a l’equip igualadí seguir tenint opcions a la segona volta per acabar a la fase d’ascens. Ara, el Club Handbol Igualada masculí ha pujat a 5è lloc a la classificació de Primera Catalana i el proper partit no serà fins el 16 de gener contra els tercers, el Club Handbol Valldoreix.

El Servisimó Club Handbol Igualada femení no va poder disputar el partit contra el Sant Llorenç

L’equip igualadí havia de rebre el diumenge la visita del Sant Llorenç, corresponent a l’onzena jornada, però es va haver de plaçar a causa d’un contacte estret amb positius covid, per part de l’equip visitant. Actualment el conjunt igualadí és 3r a la classificació de Segona Catalana, amb un partit menys, i a tres punts del líder de la competició, el Molins de Rei.

Segons ha informat al tècnic de l’Igualada, Roger Calzada, en un principi el partit contra el Sant Llorenç es recuperarà el diumenge 9 de gener a Les Comes.