RÀDIO IN Esports

El Deserfever CH Igualada goleja el Poblenou B (42-25) en una segona part brillant

El Deserfever Club Handbol Igualada derrota el Poblenou B per 42 a 25 i segueix quart a la classificació de Primera Catalana.

Els partit va estar molt anivellat a la primera part, amb petits avantatges per parts dels dos equips. De fet, al descans el resultat era d’empat a 18. A la represa, la situació va continuar amb la mateixa dinàmica. Ara bé, a partir del minut 15 de la segona meitat el conjunt igualadí va fer un salt de qualitat. De seguida va anar marcant gols molt seguits i gràcies a una bona defensa va aconseguir un avantatge considerable. Al final, gran victòria dels igualadins que es van imposar amb el 42 a 25 final.

El proper partit del Deserfever Club Handbol Igualada serà el 15 de gener en què rebrà a les Comes la visita del Vilanova i la Geltrú.