El Deserfever CH Igualada s’imposa a la pista del Martorell (24-28) i es classifica matemàticament per a la fase d’ascens

El conjunt igualadí va fer un bon partit, tot i que fins al minut 15 de la primera part va anar per darrere en el marcador.

Els jugadors de l’Igualada sabien que una victòria els donaria el pas a la fase per pujar de categoria, de manera que van fer un sobreesforç. Així va ser que a partir d’aleshores es van posar per davant. A la mitja part, el conjunt de la capital de l’Anoia dominava per 11 a 16. Tot i així, a la represa, el Martorell va escurçar distàncies encara que els igualadins no es van deixar sorprendre i van acabar guanyant amb el 24 a 28 final.

Aquest dissabte, el Deserfever Club Handbol Igualada rebrà a les Comes la visita de l’Handbol Ègara.