El Deserfever CH Igualada s’imposa a l’Espanyol Handbol B (41-27) en una gran segona part

El Deserfever Club Handbol Igualada derrota l’Espanyol Handbol B per 41 a 27 en una brillant segona meitat.

El partit va estar molt anivellat a la primera part, amb diferents alternances al marcador. Al límit del descans, els igualadins van agafar una bona renda de punts i van arribar a la mitja part amb un avantatge de 20 a 15. A la represa, l’equip de la capital de l’Anoia va estar molt efectiu davant de porta i va anar incrementat la diferència. Al final, victòria clara dels igualadins que es van acabar imposant per 14 gols de diferència (41 a 27). Ara l’equip és 4rt a la classificació de Primera Catalana.

Aquest diumenge, el Deserfever Club Handbol Igualada jugarà a la pista del Valldoreix.