El Deserfever CH Igualada s’imposa clarament a l’OAR Gràcia Sabadell B en un partit dominat de començament a final

El Deser-Fever Club Handbol Igualada masculí derrota l’OAR Gràcia Sabadell B per 42 a 33 en un enfrontament que va tenir controlat durant tota l’estona.

Els igualadins van fer un bon partit i al descans ja guanyaven per un clar 21 a 16. A la represa, l’equip no es va relaxar i va seguir amb una gran efectivitat en atac. Durant tota la segona part, els jugadors de l’Igualada van demostrar una gran superioritat amb una gran efectivitat ofensiva. Al final, van acabar guanyant per un contundent 42 a 33.

Aquest diumenge, el Deser-Fever Club Handbol Igualada masculí visitarà la pisat del Sant Martí Adrianenc C.