icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

El Dia Mundial de la Salut Mental a Catalunya se celebrarà el proper 11 d’octubre, a Igualada

El Parc de l’Estació Vella d’Igualada serà l’escenari, el proper dissabte, 11 d’octubre, dels actes centrals a Catalunya del Dia Mundial de la Salut Mental, organitzat per la Federació de Salut Mental de Catalunya (SMC) i l’Associació per la Rehabilitació del Malalt Mental de l’Anoia (ARMPA), amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Igualada. El lema de la trobada, que preveu aplegar al voltant d’unes 1.500 persones, serà en aquesta ocasió “Construïm una nova salut mental, ara sí”.
A Igualada, els actes del Dia Mundial de la Salut Mental arrencaran a les onze del matí i s’allargaran fins passades les quatre de la tarda, amb diferents propostes lúdiques i participatives. Entre d’altres, hi participaran el conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Boi Ruiz, la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, l’actor igualadí Joan Valentí i el periodista i presentador de Televisió de Catalunya, Xavi Coral.
El Dia Mundial de la Salut Mental és una iniciativa de la Federació Mundial per a la Salut Mental, emparada per l’Organització Mundial de la Salut (OMS), que uneix els esforços per lluitar amb una finalitat comuna a tot el món com és la promoció de la salut mental entre la població. En anteriors edicions, el Dia Mundial de la Salut Mental s’ha celebrat a ciutats com ara Barcelona, Tarragona, Vic, Solsona o Vilanova i la Geltrú.
Es pot trobar més informació sobre aquesta jornada al web www.salutmental.org.

Foto: Jessica Ruiz (presidenta de l’ARMPA) i Fermí Capdevila (regidor de Sanitat), presentant els actes del Dia Mundial de la Salut Mental.

tornar_radioIgualada