icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El diputat Pere Pons visita les obres del camp de futbol de Fàtima

El diputat d’Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Pere Pons, acompanyat de l’alcalde Marc Castells, regidors de l’equip de govern i membres del Club, van visitar, a final de la setmana passada, les obres de millora del camp de futbol de Fàtima que passarà a tenir un camp de joc de gespa artificial.

Les obres que van iniciar-se el passat mes d’octubre avancen a bon ritme. S’ha acabat amb la part més complexa de l’obra, que ha estat la instal·lació de diverses pilones de formigó que estabilitzen el terreny i es començarà a posar una llosa de formigó que sustentarà la gespa. Es previst la finalització de les obres al mes de març.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, va agrair la visita del diputat i la col·laboració de la Diputació de Barcelona per fer possible el finançament de les obres. Castells, també va mostrar la seva satisfacció perquè Igualada tingui un nou camp de futbol de gespa, en un camp històric com el de Fàtima, que permetrà també ampliar els usos donant servei a altres clubs.

El diputat d’infraestructures, Pere Pons, va manifestar la voluntat sempre de la Diputació d’estar al costat dels ajuntaments i de fer obres per la gent. “Poder recuperar aquest camp i posar-lo a un primer nivell és molt bo pel municipi, pel barri i per l’esport.”

tornar_radioIgualada