icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El director assistencial de l’Hospital Universitari d’#Igualada fa una crida a la població a posar-se la vacuna quan els toqui

El doctor Jordi Monedero ha estat molt clar en una entrevista a l’Igualada Capital de Ràdio Igualada, i ha insistit que només amb la vacuna, i les mesures de prevenció, s’aconseguirà superar la pandèmia. El director assistencial ha remarcat que és molt important que la població es vacuni per assolir, el més ràpidament possible, la immunitat de ramat. És per això que Monedero apunta que la vacuna ha superat tots els requisits necessaris per ser administrada amb seguretat, i demana a totes aquelles persones que són reticents que els resultats de la vacunació només arribaran si un alt volum de població se la posa.

El director assistencial de l’Hospital Universitari d’Igualada ha fet aquestes declaracions just quan el CAP Igualada Nord, i el Centre de Salut Mental, ha començat a administrar la vacuna entre els seus professionals. Si la vacunació en aquests dos centres avança a bon ritme, aquest dijous ja es podrà començar a vacunar el personal de l’Hospital.

tornar_radioIgualada