icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El diumenge 12 de juliol torna el Mulla’t a #Igualada, amb adaptacions a la situació actual

La ciutat d’Igualada podrà celebrar els Mulla’t per l’esclerosi múltiple el dia 12 de juliol, amb algunes novetats respecte les edicions anteriors. Les piscines de l’Infinit i del Molí Nou s’adaptaran a la normativa actual d’aforament i de distanciament físic per poder fer un Mulla’t que s’ha hagut de reinventar per fer visible la malaltia. A diferència d’altres anys, aquest 2020 no es farà el tradicional salt simultani a l’aigua de les 12:00h, i tampoc es faran els relleus per sumar metres per l’esclerosi múltiple. L’objectiu primordial dels organitzadors és seguir visualitzant la malaltia, i a la vegada aconseguir recursos econòmics que aquest any aniran destinats al seguiment, acompanyament i rehabilitació de la malalts, i també a la investigació.

Un total de 8 municipis s’han implicat en aquest Mulla’t 2020. Igualada, amb l’Infinit i el Molí Nou, Vilanova i Jorba ho faran a les seves piscines. Encara queda per confirmar els municipis de La Pobla i Montbui, mentre que a Capellades el Mulla’t es farà amb la instal.lació d’una carpa en una plaça del poble.

A través de la pàgina web www.mullat.cat es poden fer aportacions. Una de les novetats és que el grup Gertrudis ha composat una cançó pel Mulla’t que porta per nom “La pitjor cançó de l’estiu”. Es tracta d’una peça musical que sona distorsionada, però que a mesura que es vagin fent aportacions cada dia sonarà una mica millor. L’objectiu és que el dia 12 de juliol es pugui escoltar en perfectes condicions.

tornar_radioIgualada