icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El diumenge 20 de setmebre Igualada acull l’Alzheimer Race

El diumenge, 20 de setembre, se celebrarà a Igualada la primera edició de l’Alzheimer Race, una cursa i caminada solidària organitzada per la delegació Anoia de l’Associació de Familiars d’Alzheimer de Barcelona (AFAB) i l’Hospital de Dia Sant Jordi del Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI), amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada. Per a més informació ja es poden consultar els webs www.cssi.cat/alzheimerrace i facebook.com/alzheimerrace.

Els fons recaptats per les inscripcions i patrocinadors es destinaran a la delegació a l’Anoia de l’AFAB. L’altre objectiu de l’esdeveniment és sensibilitzar i informar la població pel que fa a aquesta malaltia degenerativa de les cèl·lules cerebrals, que a Catalunya afecta més de 112.000 persones. També es vol donar a conèixer l’Anella Verda Fluvial d’Igualada, un dels nous espais verds habilitats per l’Ajuntament per a facilitar la pràctica esportiva i reforçar els hàbits saludables.

Recorregut i inscripcions

La cursa i caminada tindrà sortida i arribada a la Plaça de la Masuca, davant de l’Hospital de Dia Sant Jordi, i recorrerà els 6,3 quilòmetres de l’Anella Fluvial, un recorregut de dificultat baixa pensat per gaudir de l’entorn fent activitat a l’aire lliure de manera segura. Es passarà pel carrer Santa Joaquima de Vedruna, el Passeig Verdaguer, l’Avinguda Gaudí i el Parc Fluvial del riu Anoia, fins arribar a l’estació d’autobusos, el Passeig Verdaguer i de nou el carrer Santa Joaquima de Vedruna. En el cas dels caminants, el recorregut serà una mica més curt, d’uns 4,3 quilòmetres i poc més d’una hora a peu, ja que deixaran el parc fluvial quan arribin a l’alçada del carrer Santa Joaquima de Vedruna. La inscripció ja està oberta i es pot efectuar per Internet a través del web www.cssi.cat/alzheimerrace o directament a www.runedia.com. També ho poden fer presencialment a l’Hospital de Dia Sant Jordi aquelles persones que no puguin tenir connexió a Internet. Té un preu base de 10 euros per persona per a tots els participants, tot i que és gratuïta per als nens de fins a 8 anys d’edat. Tots els inscrits rebran una samarreta tècnica Tuga de la seva talla amb el logo de la cursa, així com un lot d’obsequis.

El lliurament de dorsals es farà el matí del dia 20 a partir de les 8:30h a l’Hospital de Dia Sant Jordi i la sortida serà a les 10h, amb els corredors per davant dels caminants. Hi haurà servei de guarda-roba i es lliurarà avituallament a l’arribada. A les 12h està previst fer l’entrega de premis als millors classificats. També es faran sortejos de regals i activitats per als acompanyants, amb inflables per als més menuts.

tornar_radioIgualada