icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El diumenge 20 d’octubre arriba la 41a edició de la Cursa Popular d’#Igualada

La cursa proposa, aquest any, dos recorreguts pels carrers de la ciutat. El recorregut A, recomanat pels nascuts a partir de l’any 2011, proposa un tram de 5.000m amb sortida des del Parc Central, i el recorregut B, de 1.600m, amb sortida i arribada també en aquest emblemàtic punt d’Igualada. La principal novetat d’aquesta edició és que, com ja es feia amb la cursa dels adults, les inscripcions per a la cursa infantil també s’han de fer anticipadament. D’aquesta manera, tots els participants portaran el xip que permet gestionar la sortida, l’arribada i les classificacions en les diferents categories.

Durant la presentació de la cursa popular, que ha tingut lloc aquest dimecres, a l’Estadi Atlètic d’Igualada, la regidora d’Esports, Patrícia Illa, ha volgut posar en valor l’esport escolar. La regidora d’Esports ha destacat, per exemple, els gairebé 3.000 participants als jocs escolars i els  5.000 infants que prenen part a les trobades esportives comarcals.

Les inscripcions per a la 41a edició de la Cursa Popular d’Igualada  es poden fer en línia, fins al dijous 17 d’octubre, al web www.cursapopularigualada.cat. Per a més informació també es pot enviar un correu electrònic a activitats@ceanoia.cat.

tornar_radioIgualada