icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El diumenge 7 de novembre se celebrarà la 3a edició de “L’Anoia en marxa contra el càncer”

L’Associació Contra el Càncer a l’Anoia organitza aquesta Cursa i Caminada per tercer any consecutiu. La cursa és de caràcter solidari, tindrà com a lloc de sortida l’Estadi Atlètic d’Igualada a les 10 del matí i la inscripció costarà 10 euros i inclou la samarreta i el dorsal. La presidenta de l’Associació contra el Càncer de l’Anoia, Esther López, explica que els diners recaptats es destinaran a la investigació i suport de les persones i famílies afectades per aquesta malaltia.

Durant la presentació de la cursa, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha posat en valor tota la tasca d’informació, acompanyament, formació i suport que duen a terme, durant tot l’any, des del Punt Comarcal de l’Associació Contra el Càncer d’Igualada, un servei que és gratuït i que es finança en part amb les aportacions a actes solidaris com aquesta cursa. Durant l’acte, l’alcalde Castells, va rebre el dorsal número 1 de mans de la presidenta de l’Associació per participar en la cursa i va aprofitar per animar a tothom “a participar d’aquesta cursa que lluita contra una malaltia que ens pot afectar a tots d’una manera o una altra i per la que cal
ser més solidaris que mai”

En acabar la cursa, hi haurà una ‘masterclass’ de ioga, a càrrec del Gimnàs de Cal Font, i es sortejaran 30 àpats de restaurants del Gremi d’Hostaleria i Turisme de l’Anoia. Les inscripcions es poden fer en línia a l’enllaç https://bit.ly/Anoiaenmarxacontraelcàncer, o bé de forma presencial a punt comarcal de l’Associació Contra el Càncer, ubicat a la Rambla Nova, 32, o al Gimnàs de Cal Font fins al mateix 7 de novembre.

tornar_radioIgualada