El FC Fàtima aconsegueix un brillant ascens a Tercera Catalana a l’última jornada

El Fàtima ha aconseguit l’ascens a Tercera Catalana en imposar-se al Masquefa per 3 a 0 en l’última jornada de lliga.

El conjunt igualadí ha signat una gran temporada on només ha cedit una derrota i dos empats en els 30 partits que ha disputat. Ha acabat el campionat amb 83 punts, només un de distància del segon classificat que ha estat el Piera. En el darrer partit de lliga contra el Masquefa, el Fàtima es va avançar amb dos gols de Fran Arévalo, un al minut 32 de la primera part i un altre al 14 de la segona. Quan faltava un quart d’hora per acabar, Pablo Serrano va aconseguir el 3 a 0 definitiu.

El Fàtima ha quedat campió del Grup 7è de Quarta Catalana, seguit del Piera i La Llacuna.