icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El festival Rec.0 i el 080 Barcelona Fashion convoquen un concurs obert per trobar la millor moda sostenible

El festival Rec.0 tornarà a celebrar-se de l’11 al 14 de maig al barri del Rec d’Igualada després de dos anys d’aturada a causa de la pandèmia. Enguany, el festival Rec.0, conjuntament amb 080 Barcelona Fashion, convoquen la sisena edició d’un concurs que té per objectiu promoure la moda sostenible.

El concurs està obert a dissenyadors, dissenyadores i marques emergents. Els quatre premiats, que es donaran a conèixer a finals d’abril, guanyaran un punt de comercialització i promoció al nou espai 080 Barcelona Fashion de moda sostenible al Rec.0.

La finalitat del concurs és promoure el talent creatiu en un marc de sostenibilitat. per això es compta amb un jurat especialitzat format per Txell Miras, dissenyadora de moda; Mar Rocabert, periodista d’El País; Clara Mallart, responsable de l’àrea de sostenibilitat i economia circular del Clúster català de la moda (Modacc); Fran Casado, dissenyador i professor de l’escola de disseny BAU; Marta Coca, directora del 080 Barcelona Fashion; i Marina Iglesias, cofundadora de Recstores, que seran els encarregats d’escollir els quatre guanyadors. Es tindrà en compte criteris com la sostenibilitat i circularitat, la producció local, la responsabilitat en l’entorn social, econòmic i territorial i la perspectiva de gènere.

La convocatòria està oberta fins al 19 d’abril. Podeu consultar tota la informació per participar-hi a l’enllaç www.rec0.com/concurs-rec-0-080-barcelona-fashion-6a-edicio.

tornar_radioIgualada